Blog

Ucelených informacích o bostonech je málo, a tak je potřeba vyzdvihnout všechny možné "publikace", které za to stojí.

„Alíku! Cos to snědl?! Teď ti bude akorát zle!“ Slyšíme někde v dáli na procházce. Alíka a jeho paničku sice neznáme, ale naše kluky pažravé ano. Dante občas zapomene, že je vychovaný, rozumný dospělý pes a sežere kočičinec. A Benji mu umí skvěle sekundovat. No, a občas za to můžeme my dvounožci. Návštěva dá klukům kus šunky, sýra nebo pečiva....

Nejdřív nás začnou trápit komáři, pak klíšťata, nedejbože i blechy, a v tom nejlepším letním období ještě miniaturní nezvaní červení hosti, kteří dělají červená ložiska na kůži, děsně to svědí a hosti si libují nejen na psí kůži. To jsou prosím sametky!

Růžím se dává titul královny zahrad. Úchvatná rostlina, která dokáže svými trny uzpůsobit pár kapek krve či dokonce v případě Růženky ji uspat, ale! zároveň je křehká a jemná. U nás jsou produkty z ní nedocenitelní pomocníci. Ať je to mýdlo, krém, šampon nebo hydrolát.

S Bertou jsem se potkala na začátku prosince 2018, kdy mi majitelka Leona napsala zprávu s prosbou, zda bych jí dokázala pomoci, že se s tím již měsíc trápí s ochrnutím na pánevní končetiny a bez náznaků zlepšení. Po shlédnutí rtg snímků a lékařské zprávy jsme se domluvily na termínu a holky dorazily na terapii.

Nevím, jak vy, ale já si ještě dávám ranní rozcvičku při škrábání auta. A při tom, už zaznamenáváme od přátel první klíšťata. Hej, letos jste nějak brzo, ne? První jarní den je až za několik dnů.

Poslední roky se čím dám více snažím necpat do psů chemii za každou cenu a hledat i jiné způsoby, produkty, možnosti... (dosaďte si, co chcete). Při objevení Ecopets a jejich produktů je to najednou celé naprosto jednoduché!

Konečně nadešel čas zpracovat dlouho připravovaný rozhovor s Karlíčkem a jeho paničkou. Proč jsme si je vybrali? Protože s paničkou mají ten správný pohled na svět a v rozhovoru najdete nejedno moudro! Pěkné čtení.

Když jsem na Instagramu objevila tuhle super trojku, věděla jsem, že je musím vyzpovídat. Nejen, že je Arthas úspěšný na výstavách, ale je to i sportovec! Závodně se věnují dog pulleru a vyčmuchá skořici i ve vodě!